Головна Новини Суспільство Війна з Росією На скільки атак у росіян ще вистачить ракет: у РНБО озвучили прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

На скільки атак у росіян ще вистачить ракет: у РНБО озвучили прогноз

Секретар РНБО України Олексій Данілов заявив. що у росіян залишилося дуже мало ракет, тому намагаються отримати підтримку Ірану

19 грудня 2022, 11:30
Поділіться публікацією:

З кожною новою масованою ракетною атакою у Росії зменшується запас далекобійної зброї. Сьогодні ракет у росіян залишилося дуже мало і вистачить максимум на 2-3 атаки. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю виданню "Українська правда" висловив секретар РНБО Олексій Данілов.

На скільки атак у росіян ще вистачить ракет: у РНБО озвучили прогноз

Ракети. Фото: із відкритих джерел

"Якщо рахувати великі атаки, які у нас вже відбулися, то у них (Ред. — росіян) залишилося максимум на дві-три, може, на чотири наскребут. Але тоді вони повністю залишаться без ракет, що неприпустимо, адже у них можуть з'явитися зовсім інші виклики, і вони мають хоч якийсь запас залишити", — заявив Данілов.

При цьому, за його словами, у країни-агресора залишилися ракети С-300, які вони використовують зараз, атакуючи українські міста. Цих ракет у Росії справді величезна кількість.                                            

Олексій Данілов нагадав, що влада Росії домовляється з іранським режимом про постачання далекобійних ракет, а українська сторона на найвищому рівні робить все можливе, щоб зірвати ці домовленості та змусити Іран відмовитися від поглиблення співпраці з Росією. Секретар РНБО наголосив, що на сьогоднішній день жодних гарантій, що цього не станеться, поки що немає. Росії вкрай важливо отримати дальнобійну іранську зброю, щоб продовжити свій терор.

Читайте також на порталі "Коментарі" — різдвяне перемир'я на фронті: у ЗСУ розповіли, як відреагують, якщо буде така пропозиція

Також видання "Коментарі" повідомляло — Ічкерія стане вільною країною: Олексій Данілов розповів, коли вирішиться питання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини