Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Севастополь летять ракети та БПЛА: окупанти знову підняли паніку
commentss НОВИНИ Всі новини

На Севастополь летять ракети та БПЛА: окупанти знову підняли паніку

За попередніми даними місцевого гауляйтера, ракетні уламки впали у Сухарній балці

23 вересня 2023, 10:12 comments3399
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", вранці 23 вересня тимчасово окупований Севастополь знову опинився під ракетною атакою. Місцеві телеграм-канали повідомляють, що над Севастополем "збили" українські ракети "Нептун" чи "Гарпун". У мережі кажуть, що боєголовки летіли з боку Одеської області. У Севастополі звучать сирени повітряної небезпеки

На Севастополь летять ракети та БПЛА: окупанти знову підняли паніку

Удари по Севастополю. Фото: із відкритих джерел

"Відбувається атака БПЛА та ракетами берегового комплексу", — йдеться у повідомленні.

Традиційно про "успішну" роботу російського ППО панічно відрапортував місцевий гауляйтер Михайло Развожаєв. Він очікувано повідомив, що система "відпрацювала" по цілях.

"Ракетні уламки впали в районі причалу у Сухарній балці. Усі спецслужби виїхали на місце", — заявив Развожаєв.

Нагадаємо, 22 вересня було завдано прицільного ракетного удару по штабу Чорноморського флоту. Тоді на місце того, що трапилося, виїхало багато швидких. Цікаво, що самі окупанти заявили про те, що загиблих та поранених немає, а є лише один військовий, який зник безвісти.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна значно активізувала удари по Криму. Останнім часом прилітало до Верхньосадового під Севастополем, де розташований запасний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Завдано потужного удару по аеродрому "Саки". У п'ятницю, 22 вересня, удару було завдано безпосередньо по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Про що свідчить таке посилення атак на кримському напрямі? До чого це може спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Шойгу відреагували на удар по штабу Чорноморського флоту і вже загрожують відповіддю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 вересня 2023, 09:25

Під ударом повинні були бути міністерство оборони та ФСБ на Москві. А так це вистава Сенцова аби тільки війну тягнути і відволікати від основного, щоб довго лишатись у владі і красти.


Новини