Головна Новини Суспільство Війна з Росією На що окупанти перетворили територію "Азовсталі": подробиці від радника мера Маріуполя
commentss НОВИНИ Всі новини

На що окупанти перетворили територію "Азовсталі": подробиці від радника мера Маріуполя

Тепер до літаків окупантів на "Азовсталі" додалися гелікоптери

17 березня 2023, 15:17 comments1066
Поділіться публікацією:

Російські загарбники "відкрили" майданчик для гелікоптерів на території заводу "Азовсталь" у Маріуполі. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив у своєму Telegram-каналі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

На що окупанти перетворили територію "Азовсталі": подробиці від радника мера Маріуполя

Азовсталь. Фото: з відкритих джерел

"Окупанти "відкрили" майданчик для гелікоптерів на території "Азовсталі". Тепер до постійних літаків додалися гелікоптери. Остаточне перетворення міста на військову базу", — написав Петро Андрющенко.

Зазначимо, раніше у Маріупольській міськраді повідомили, що нещодавно з'явилася інформація про те, що в окупованому місті студентам вишів розіслали вимогу терміново стати на військовий облік. У міськраді вважають, що це може свідчити, що росіяни намагаються провести "тиху" мобілізацію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Маріуполь знову тремтить від вибухів: окупанти підняли в небо авіацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін на зустрічі з олігархами країни-агресора намагався виправдати війну в Україні та закликав вкладати гроші у Росії. При цьому навіщось видав радянську частівку про дівчинку-приспівочку, яка не знає, але любить Леніна. Що можна сказати про цю зустріч? Чи залишився в олігархів простір для маневру з огляду на те, як усіх затаврував цією війною Путін? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – чому народи РФ йдуть на забій за путінські амбіції – що стало чи стане переломним моментом у війні. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини