Головна Новини Суспільство Війна з Росією На півдні ЗСУ демілітаризували десятки орків, ворожі склади та військову техніку РФ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні ЗСУ демілітаризували десятки орків, ворожі склади та військову техніку РФ (ВІДЕО)

Противник продовжує оборонятися та використовувати ракетні, артилерійські та авіаційні удари як спосіб демонстрації своєї переваги

17 липня 2022, 09:05
Поділіться публікацією:

На південних рубежах українських захисників пройшов черговий продуктивний день. Підтверджено ліквідацію 36 окупантів, 2 ворожих складу боєприпасів та техніку росіян. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у Facebook.

На півдні ЗСУ демілітаризували десятки орків, ворожі склади та військову техніку РФ (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

У звіті зазначає, за результатами виконання ракетно-артилерійськими підрозділами ЗСУ вогневих завдань, підтверджено втрати противника у кількості 36 загарбників, 2 танків Т-72, самохідної гаубиці "Мста-С", зенітно-ракетного комплексу "Тор", броньованої та автомобільної техніки, а також 2 польові склади боєприпасів, 2 відділення ПЗРК зі штатним озброєнням та боєкомплектом на Херсонщині.

Попередньої ночі завдано трьох ракетних ударів.

Миколаїв — об'єкт промислової інфраструктури. Постраждала одна цивільна.

Також реактивними системами залпового вогню "Смерч" ворог вдарив уночі Баштанкою зі Снігурівки. Більшість снарядів потрапили до комбікормового заводу, частина – у поле населеним пунктом. Без втрат.

Удар по Одесі ракетою Х-101 спричинив пожежу на площі більш ніж 1000 кв.м на деревообробному підприємстві. 1 особа отримала незначні поранення.

Нічний обстріл Нікополя з "Градів" припав на промислову інфраструктуру, три навчальні заклади, пожежну частину, станцію переливання крові та приватний будинок. Постраждала одна людина.

Під час ще одного нічного обстрілу 152 мм снаряди було направлено по Вісунську, пошкоджено дві приватні будівлі. Без людських втрат.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у російській армії починається хаос і паніка: окупанти тікають із війни цілими ротами (аудіоперехоплення розвідки).

Також видання "Коментарі" повідомляло – російська ракета потрапила в цивільний об'єкт – вся Одеса у чорному диму: подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини