Головна Новини Суспільство Війна з Росією На півдні знищено 4 ворожих склади - багато загиблих окупантів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні знищено 4 ворожих склади - багато загиблих окупантів: подробиці

У зв'язку із значними втратами за останній тиждень спостерігається значне погіршення морально-психологічного стану у підрозділах рашистських військ у Херсонській області

10 липня 2022, 09:28 comments1255
Поділіться публікацією:

На південному напрямку в українських захисників черговий успішний рекорд – внаслідок успішної операції було знищено 4 склади з боєприпасами та підтверджено загибель 58 російських загарбників. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у Facebook.

На півдні знищено 4 ворожих склади - багато загиблих окупантів: подробиці

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

На відмінно відпрацювали по ворогові ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ. Завдано вогневих ударів по командних пунктах загарбників. Знищено багато військової техніки, а також польових складів із боєприпасами. Саме тому 9 липня в районі Чорнобаївки знову сильно палахкотіло. Скільки ворог втратив живу силу в цьому напрямі – уточнюється.

За результатами виконання вогневих завдань відомо, що ворог не дорахується 58 рашистів, 2 гаубиці "Мста-Б", автоматизовану станцію постановки перешкод "Житель", 3 одиниці броньованої та 12 автомобільної техніки. Також знищено чотири склади боєприпасів – 1 у Миколаївській області, решту – у Херсонській області. Остаточні втрати супротивника – уточнюються.

Вертольотом Ка-52 завдано авіаційного удару по урочищу Плотницькому. Внаслідок удару втрат немає.

Сім ворожих ракет "Смерчу" атакували селище Радушне Криворізького району. За попередніми даними, людських втрат немає.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на скільки затягнеться війна в Україні: експерти дали свій прогноз, проаналізувавши заяву міністра Олексія Резнікова.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у США назвали область, яку Кремль має намір анексувати після захоплення Донбасу та півдня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Паао

10 липня 2022, 09:36

Прям робокопи, в орків по тв потєрь нет і в нас по брехунцям тв потєрь нет.Просто жесть,а не війна


Новини