Головна Новини Суспільство Війна з Росією На півдні України ЗСУ знищили два російські склади боєприпасів та "Панцир": подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України ЗСУ знищили два російські склади боєприпасів та "Панцир": подробиці

Продовжується військова операція з ураження сил і засобів противника на острові Зміїному

23 червня 2022, 10:51
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ситуація в операційній зоні на Миколаївсько-Херсонському напрямку є складною, але контрольованою. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

На півдні України ЗСУ знищили два російські склади боєприпасів та "Панцир": подробиці

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Противник продовжує ведення бойових дій у контрбатарейній тактиці на рубежах оборони, а також завдає ударів авіацією та ракетами.

Стало відомо про знищення ще однієї одиниці ворожої техніки на острові Зміїний.

"Продовжується військова операція з ураження сил і засобів противника на острові Зміїному. Зафіксовано попадання в ще один зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1"", — повідомляє ОК "Південь".

Минулої доби (22 червня) на півдні країни під час виконання вогневих завдань українські ракетно-артилерійські підрозділи знищили:

• 20 окупантів;

• самохідну гаубицю "Мста-С";

• 23-мм зенітну установку;

• тягач;

• чотири одиниці автомобільної техніки;

• два склади боєприпасів на Херсонщині;

Остаточні втрати супротивника уточнюються.

Нагадаємо раніше портал "Коментарі" інформує про те,   як ставляться до Росії та Путіна в різних країнах: опитування. Соціологи опитали громадян інших країн щодо ставлення та довіри до Росії та Путіна. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що Польща зможе взяти на себе ППО над заходом України: коли буде прийнято рішення. Польща має на озброєнні 48 багатоцільових винищувачів F-16, які цілком можуть "закрити небо" над частиною України. Читайте про це докладніше у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що окупанти можуть захопити Лисичанськ найближчим часом – Інститут вивчення війни. Росіяни мають тактичний успіх у просуванні у глиб Луганської області. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" писали про те, що час підтискає : чому Україна має лише один варіант – як бути із зерном у портах. Переговори щодо розблокування морських портів України можуть тривати вічно, але Росія все одно не надасть гарантій безпеки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини