Головна Новини Суспільство Війна з Росією На півдні України окупанти втрачають логістику та резерви: оперативна обстановка
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України окупанти втрачають логістику та резерви: оперативна обстановка

Внаслідок ворожих обстрілів Одеської області постраждали шість мирних жителів

19 липня 2022, 15:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ситуація в операційній зоні на Південнобузькому напрямку стабільно напружена, але контролюється силами оборони. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

На півдні України окупанти втрачають логістику та резерви: оперативна обстановка

ЗСУ

"Ворог продовжує ведення оборонних дій на відступних рубежах. Втрачаючи логістику та резерви, не створює ударних угруповань, намагається тримати основною формою ведення бою дистанційні обстріли", — повідомляє ОК "Південь".

Повідомляється, що вночі противник атакував Одеську область сімома ракетами типу "Калібр" з акваторії Чорного моря. Одна збита силами протиповітряної оборони, решта шість потрапили до мирного села. Зруйновано та спалахнули п'ять приватних будівель, постраждали школа, будинок культури, кілька інших приватних садиб, автомобілів. Постраждали шість цивільних осіб, із них одна новонароджена дитина.

Крім того, в Миколаївській області окупанти фермерські господарства та сільськогосподарські угіддя із зенітних систем С-300.

"Окрім того, російські війська накрили вогнем Нікопольський та Криворізький райони", — ОК "Південь".

За даними ОК "Південь" на морі триває штормова погода, корабельне угрупування ворожого флоту посилено до трьох ракетних та трьох великих десантних кораблів. Рівень загрози від застосування, зокрема, і 24 ракет типу "Калібр" залишається високим.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Україна майже з новим головою САП : чому "майже" — що змусило Банкову здатися. Передувала призначенню нового глави Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) заява послів країн Великої сімки (G7) про важливість призначення.

Читайте також про те, що зірка російського спорту висловилася проти війни в Україні: у росіян оніміння (ВІДЕО). Дар'я Касаткіна стала першою росіянкою із топ-рейтингу WTA, яка висловилася проти агресії РФ.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що не поспішайте брати російський паспорт: у Кабміні попередили про серйозні наслідки. Отримання російського паспорта може призвести до серйозних проблем для українців.

Також "Коментарі" інформували про те, що Путін назвав Україну Малоросією і розповів, який світ влаштує Росію. Медведєв знову спробував залякати українців "досягненням цілей".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини