Головна Новини Суспільство Війна з Росією На півдні України гелікоптери ЗСУ завдали удару по скупченню окупантів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України гелікоптери ЗСУ завдали удару по скупченню окупантів: подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч російським загарбникам

5 липня 2022, 17:38 comments1099
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Оперативному командуванні "Південь" розповіли про оперативну обстановку на півдні нашої країни станом на 14.00 5 липня. Про це повідомляється на офіційній сторінці ОК "Південь" у соціальній мережі Facebook.

На півдні України гелікоптери ЗСУ завдали удару по скупченню окупантів: подробиці

ЗСУ

Як інформує ОК "Південь", в операційній зоні продовжується ведення бойових дій на лінії зіткнення, ворог облаштовує межі оборони, підтягує резерви.

"Вночі в районі Лозового, на Херсонщині, відбито контратаку посиленого взводу противника. Їх відчайдушна спроба успіху не мала. Втративши БТР-82, 2 вбитими та 5 пораненими, ворог ретувався", — ОК "Південь".

У той же час парою наших вертольотів завдано авіаційного удару по скупченню противника на північному заході від Правдиного.

"Результатом роботи ракетно-артилерійських підрозділів стало знищення складу пально-мастильних матеріалів ворога на Херсонщині", — ОК "Південь".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що стало відомо ім'я помічника нардепа, який "зливав" дані окупантам (фото). Помічник нардепа працював на ФСБ та зливав розвіддані.

Читайте також про те, що українці розгромно вдарили про скупчення росіян і ворожої техніки на півдні (відео). Ліквідовано щонайменше 30 окупантів.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що тепер без союзників і колишнього впливу: з чим зіткнулася РФ – чому Путіна всі цураються. Росію починають цуратися навіть тих країн, які були лояльні до Кремля до повномасштабного вторгнення в Україну.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Лукашенко зрадив Путіна : білоруський диктатор звернувся до Байдена. Білоруський диктатор побажав громадянам США міцного здоров'я, миру, стабільності та віри у краще майбутнє.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини