Головна Новини Суспільство Війна з Росією На півдні України гелікоптери ЗСУ завдали парних ударів по скупченню живої сили та техніки окупантів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України гелікоптери ЗСУ завдали парних ударів по скупченню живої сили та техніки окупантів: подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

8 липня 2022, 10:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ситуація на півдні України напружена, динамічна, але підконтрольна силам оборони. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

На півдні України гелікоптери ЗСУ завдали парних ударів по скупченню живої сили та техніки окупантів: подробиці

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє ОК "Південь", противник продовжує ведення бойових дій на зайнятих рубежах оборони. Нових ударних угруповань не створює, дотримується тактики артилерійсько-мінометних обстрілів, авіаційних ударів і ракетних атак.

"Під час повітряного протистояння над Чорним морем ворожий винищувач Су-35 застосував керовані ракети "повітря-повітря" по парі наших штурмовиків. Для нас – без втрат, для ворога – без успіху", — ОК "Південь".

У Херсонській області противник ударним вертольотом Ка-52 намагався атакувати наші позиції, але без наших втрат і свого успіху був змушений втекти, ухиляючись від вогню у відповідь.

У свою чергу українські авіатори тричі завдали ударів парами гелікоптерів по опорному пункту, скупчення противника та ворожої техніки в районі Давидова Брода та Правдино.

"За підсумками роботи наших ракетно-артилерійських та інших підрозділів втрати противника становлять 12 окупантів, танк, гаубиця "Мста-Б", склад боєприпасів та БПЛА "Орлан-10".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що приїзд в Україну Папи Римського: Кулеба пояснив, чому цей візит є важливим. Кулеба пояснив, що приїздом до України Папа Римський Франциск підтримав би віруючих. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в Росії посадили за ґрати директора академії, яка розробляє військову техніку. У Москві заарештовано директора Російської академії ракетних і артилерійських наук Андрія Грудзинського. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що військовий експерт назвав місяць, коли ЗСУ перейдуть у контрнаступ. Черник спрогнозував, що наприкінці серпня настане переломний момент у війні. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформував про те, що   розвідка мала право : у Путіна заявили, що беруть "паузу" у війні проти України. У Міноборони РФ заявили, що хочуть надати можливість військам набратися сил і відпочити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини