Головна Новини Суспільство Війна з Росією На півдні окупанти почали облаштовувати нову лінію оборони: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні окупанти почали облаштовувати нову лінію оборони: що відомо

Росіянам доводиться облаштовувати нову лінію оборони у глибокому тилу.

13 вересня 2023, 16:10
Поділіться публікацією:

Російські загарбники не можуть стримати та зупинити наступ української армії на Запорізькому напрямку. Саме тому росіяни вже облаштовують нові лінії оборони у глибокому тилу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це розповів мер Мелітополя Іван Федоров.

На півдні окупанти почали облаштовувати нову лінію оборони: що відомо

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Окупанти заявляють, що контрнаступ на Запоріжжі вже провалився, проте взялися зміцнювати "глибокий тил" та посилювати оборону на "третій лінії". Риють нові траншеї та посилюють оборонні споруди неподалік лінії фронту в Пологівському районі", – зазначив мер Мелітополя.

За його словами, росіяни займають будинки та розставляють нову техніку в селах неподалік Токмака, а в самому місті влаштували блокпости та розмістили протитанкові їжаки. Противник захоплює нові бази відпочинку на Азовському узбережжі, а у Бердянську на аеродромі влаштували місце базування гелікоптерів.

Іван Федоров зазначив, що противник при цьому не припиняє спроб, щоб відбути втрачені раніше позиції, але для цього переважно використовує колишніх в'язнів. Саме їх російські командири посилають на штурм Роботіна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ніч проти 13 вересня Україна накрила, схоже, ракетами, судноремонтний завод ім. Орджонікідзе у тимчасово окупованому Севастополі. Є інформація, що пошкоджено підводний човен та великий десантний корабель. Про що говорить ця атака і, в принципі, останні удари по Криму? Як події навколо півострова можуть розвиватися в найближчому майбутньому (наприклад, до кінця року)? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Кремлі не можуть визначитись із другою хвилею мобілізації: у США розповіли, чого боїться Путін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини