Головна Новини Суспільство Війна з Росією На передовій загинув співробітник Офісу Президента
commentss НОВИНИ Всі новини

На передовій загинув співробітник Офісу Президента

Співробітник Офісу президента, який загинув за Україну, воював на Донеччині

9 травня 2023, 15:49
Поділіться публікацією:

На передовій, на Донеччині, загинув співробітник Офісу Президента Олексій Титаренко. Про це поводомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію голови Офісу Президента Андрія Єрмака.

На передовій загинув співробітник Офісу Президента

Олексій Титаренко загинув за Україну

"Він працював головним консультантом Директорату з питань внутрішньої та гуманітарної політики, — повідомляє Андрій Єрмак. - Співчуваю рідним та близьким! Україна завжди пам‘ятатиме героїв!".

В Інституті філософії імені Григорія Сковороди Національної Академії наук України, де працює дружина загиблого, повідомили, що Олексій Титаренко загинув 7 травня.

"7 травня загинув чоловік нашої колеги Олексій Титаренко, — сказано в повідомленні. — Висловлюємо наші глибокі співчуття його дружині, співробітниці Відділення релігієзнавства, професорці Віті Титаренко у зв'язку із втратою чоловіка. Він загинув як Воїн і в нашій пам'яті залишиться Героєм. І особливо дивно в цей час читати міркування окремих теологів-філософів про "радість від смерті ворога". Але любов і емпатія невід'ємні від істини, і вбивча реальність істини — поріг, який не подолали багато хто з сучасних інтелектуалів — це Чин, що втілює Правду. Дякуємо за Чин Олексієві!" — сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що напередодні стало відомо про загибель у боях під Бахмутом керівника дитячого театру "Казка". 

Також в Україні загинув американський морпіх, який захищав Бахмут. 

На жаль, на фронті також загинув відомий журналіст — його розглядали на посаду речника Зеленського. Колишній співробітник BBC News Україна Олександр Бондаренко загинув у боях під Кремінною на Луганщині. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вася

27 лютого 2024, 16:23

Он же откаты детскому гуманитарному фонду, предлагал. Получить у ЕС 600 тысяч, но 400 тысяч ему налом отдать, остальное - на гуманитарную конференцию. История стала публичной, так как президент гуманитарного фонда это всем сообщил. Думаю, офис и грохнул этого Титаренко, чтобы отвести от всех подозрение и свалить всё на него. Удобно, чё.


Новини