Головна Новини Суспільство Війна з Росією У боях під Бахмутом загинув керівник дитячого театру "Казка"
commentss НОВИНИ Всі новини

У боях під Бахмутом загинув керівник дитячого театру "Казка"

Харків'янин Дмитро Кравець у мирному житті був творчою людиною

8 травня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

На території  Донецької області загинув  мешканець  Харкова Дмитро Кравець. До мобілізації  Дмитро  працював режисером і керував дитячим театром "Казка". Про його  трагічну втрату  проінформував його товариш   Юрій Нехода. Він повідомив, що Дмитро  в цей  час захищав країну  на найнебезпечнішому напрямку — Бахмутському. 

 У боях під Бахмутом загинув керівник дитячого театру "Казка"

Дмитро Кравець (фото з відкритих джерел)

"Творча людина, режисер, автор п'єс, керівник дитячого театру "Казка", батько двох неповнолітніх дітей. "Я не воїн, можу тільки допомагати побратимам, мотивувати їх і підтримувати", -  це говорив Кравець   під час останньої розмови,  даючи дуже скромну оцінку  своїм  бойовим досягненням", — повідомив  в соціальних мережах  Юрій Нехода. 

Друг загиблого захисника  згадує, що він був таким, що завжди був готовий  виконати будь-які  завдання, не лякаючись труднощів.

"Завжди був готовий до виконання найскладніших завдань, будь то в комп'ютерному дизайні або мультиплікації, написанні п'єси або сценарію. Позиція і переконання Дмитра завжди були націлені на добро і радість, щастя і взаєморозуміння. Мотивований ідеями нації, соціальної та національної справедливості, віри і любові до дітей, сім'ї та України, став на захист цих цінностей зі зброєю в руках. Світла пам'ять! Герої не вмирають", — підсумував  Нехода.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що під Бахмутом загинув відомий український спортсмен. У боях за Бахмут загинув відомий український велогонник Костянтин Денека, який мав 40 років. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє комітет Верховної Ради України з питань молоді та спорту. Повідомляється, що Денека служив у одному зі спецпідрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини