Головна Новини Суспільство Війна з Росією На окупованій території окупанти розширюють мережу агентів: кого вербують
commentss НОВИНИ Всі новини

На окупованій території окупанти розширюють мережу агентів: кого вербують

В центрі оперативної уваги рашистів працівники транспортної галузі

1 червня 2023, 16:45
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованій території України російські окупанти розширюють агентурну мережу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заступницю міністра оборони України Ганну Маляр.

На окупованій території окупанти розширюють мережу агентів: кого вербують

Ганна Маляр

За її словами, російські силовики примушують місцевих підприємців, які пов’язані з наданням населенню транспортних послуг, у тому числі простих перевізників і таксистів невідкладно звітувати про виявлення осіб з проукраїнськими настроями та будь-які порушення окупаційного режиму.

"У разі ухилення від виконання таких зобов’язань окупанти негайно забороняють діяльність місцевих транспортників, — повідомляє в своєму телеграм-каналі Ганна Маляр. — Особливу активність з розгортання агентурної мережі у такий спосіб противник здійснює в тимчасово окупованих населених пунктах Херсонської, Донецької та Луганської областей".

Також замість місцевих транспортників на ринок транспортних перевезень на тимчасово окупованій території все більше залучаються виключно російські підприємства.

Тим часом, оточення Кадирова принизило Пригожина.

Росія зупинила зернову ініціативу.

А у Кремлі відреагували на новий прорив РДК на Бєлгородщині.

Президент РФ Володимир Путін перебуває в постійному контакті з профільними відомствами і білгородським губернатором Гладковим, здійснюється підтримка в переселенні мешканців населених пунктів Бєлгородської області, що залишають житло. Таку заяву зробив прес-секретар президент РФ Дмитро Пєсков, пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новости".

Головний рупор Кремля підтвердив непросту ситуацію в Бєлгородській області, але при цьому зазначив, що ситуація з обстрілами в Білгородській області ніяк не може вплинути на хід "військової спецоперації" в цілому. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини