Головна Новини Суспільство Війна з Росією Оточення Кадирова принизило Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

Оточення Кадирова принизило Пригожина

Ватажку ПВК "Вагнер" Євгену Пригожину оточення голови Чечні Рамзана Кадирова кинуло в обличчя "пред'яву"

1 червня 2023, 15:59
Поділіться публікацією:

Депутат Державної Думи від Чечні, соратник Рамзана Кадирова Адам Делімханов відповів ватажку ПВК "Вагнер" Євгену Пригожину на критику російської армії та кадирівського підрозділу "Ахмат". Про це повідомляють "Коментарі".

Оточення Кадирова принизило Пригожина

Адам Делімханов

"Якщо тобі щось незрозуміло, ти будь-коли можеш зв'язатися, позначити час і місце. Ми тобі пояснимо, що незрозуміло. Це раз. По-друге, ти став уже блогером і на весь світ кричиш, що у нас тільки проблеми. Говори місце: де, що, коли — побачимося. Ми віч-на-віч з тобою будь-яке питання вирішимо. Досить уже, а то народ і наше суспільство не розуміють уже багатьох питань", — заявив Адам Делімханов Пригожину публічно.

Раніше останній відкрито, в образливій формі, критикував міністра оборони Шойгу і голову Генштабу армії РФ Герасимова. Напередодні Пригожин прокоментував і плани кадирівського "Ахмата":

"Я ніяк не можу коментувати, де будуть "ахматівці", я не занурений у ці деталі, всі підрозділи тримають їх у секреті. Це нормальна ситуація під час війни. Щодо звільнення певних населених пунктів, звичайно, я думаю, що у них є сили для цього. У них не стоїть завдання всю ДНР звільнити. І Кадиров, наскільки я розумію, про це не говорив. Вони займатимуться певними напрямками, в яких діятимуть. Не бачу тут жодних підколів", — заявив Пригожин.

Російські автори припускають, що публічно осадити Пригожина оточення Кадирова попросила одна з так званих "веж Кремля".

"Сьогодні влада Чеченської республіки буквально накинулася на Пригожина. Швидше за все, їх попросили натякнути, що високі інстанції незадоволені. Щоправда, чеченські товариші перестаралися, зробивши попередження Пригожину в такому стилі, що прийняти його означатиме повністю втратити обличчя. Хаос серед правлячої знаті швидко поширюється та наростає", — написав Анатолій Несміян.

Тим часом, у Кремлі відреагували на новий прорив РДК на Білгородщині.

Франція підтримає конкретний план вступу України до НАТО, але є нюанс.

Вчені склали рейтинг найщасливіших країн світу у 2023 році: де Україна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини