Головна Новини Суспільство Війна з Росією На окупований південь України прибула спецгрупа ФСБ: чим вона займеться
commentss НОВИНИ Всі новини

На окупований південь України прибула спецгрупа ФСБ: чим вона займеться

За інформацією ЦНС, Кремль посилює тиск на захоплених територіях півдня України, надсилає "ідеологів" ФСБ

8 січня 2024, 09:00
Поділіться публікацією:

Країна-агресор продовжує посилювати свій вплив на тимчасово окупованих територіях півдня Херсонської області. Туди відправили чергових "ідеологів" із ФСБ. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Центру національного спротиву.

На окупований південь України прибула спецгрупа ФСБ: чим вона займеться

ФСБ. Фото: із відкритих джерел

"Оскільки контроль над даним регіоном є ключовим для забезпечення логістики на ТОТ Кримського півострова, Кремль відправив туди чергову партію співробітників ФСБ. За наявною інформацією, мета цього кроку з боку окупантів — посилити проведення обшуків будинків місцевих жителів", — повідомляє ЦНС.

За даними опору, особливу увагу окупанти приділятимуть перевірці особистих документів – насамперед у громадян, які не підтримують окупацію. Крім того, ворог продовжить примусову паспортизацію.

"Дані заходи відбуваються на тлі регулярних ударів Сил оборони України по ключових військових об'єктах у ворожому тилу. У зв'язку з чим окупанти прагнуть виявити представників руху опору, оскільки діяльність українського підпілля дуже потужна на цьому напрямі", — пояснюють у ЦНС.

Як зазначається, працівники ФСБ також забезпечують додаткову охорону для колаборантів в органах управління та осіб, залучених до організації та проведення "виборчого процесу" на ТОТ.

Раніше ЦНС повідомляли, що російські загарбники хочуть викорінити на тимчасово окупованих територіях абсолютно все, що хоч якось може бути пов'язане з Україною. Саме тому Кремль формує етнічні криміногенні угруповання для посилення контролю за окупованими територіями. Для цього терористи завозять мігрантів-кримінальників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗМІ назвали головне розчарування ЗСУ під час контрнаступу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини