Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Луганщині ЗСУ знищили роту окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

На Луганщині ЗСУ знищили роту окупантів

Нацгвардійці знищили роту окупантів біля Кремінної

24 лютого 2023, 17:34
Поділіться публікацією:

Українські захисники у четвер ліквідували роту російських загарбників, яка пішла у наступ у складі трьох рот у районі Кремінної у Луганській області. Як передає видання "Коментарі", про це у телеграм розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

На Луганщині ЗСУ знищили роту окупантів

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"Що стосується Кремінної: учора нацгвардійці 15-го полку відбили наступ. Три роти пішли в наступ — повернулися лише дві. Одна рота, близько 70 окупантів "двохсот" так і залишилася. Кількість поранених ще уточнюється", — написав Сергій Гайдай.

За його словами, на Білогірському напрямку ситуація стабільна. На Сватівському напрямі окупанти спробували наставати важкою технікою. Після невдалої атаки ситуація там також спокійна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у п'ятницю, 24 лютого 2023 року, виповнюється рік з початку широкомасштабної російської агресії проти України. Глава української держави Володимир Зеленський звернувся до співвітчизників із потужним посланням, а експерти поділилися з виданням "Коментарі" головними висновками та прогнозами через рік відкритого вторгнення.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому те, що запропонував Китай, не можна назвати мирним планом для припинення війни – на що розраховує Пекін, пропонуючи таке.                                            

Раніше "Коментарі" писали – в об'єднаному координаційному прес-центрі Сил оборони півдня України назвали причину затишшя на морі. Найімовірніше, росіяни вишукують нову тактику. Цілком ймовірно застосування "Шахедів" сьогодні протягом дня абсолютно не виключена і ракетна атака.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини