Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Луганщині знищено ворожий склад боєприпасів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Луганщині знищено ворожий склад боєприпасів (ВІДЕО)

Вибух пролунав в окупованій Кадіївці

28 червня 2022, 11:41
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованій території України вибухають ворожі склади боєприпасів. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

На Луганщині знищено ворожий склад боєприпасів (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними СтратКому, сьогодні вранці в окупованому місті Кадіївка пролунав вибух. Повідомляють, що вибухав ворожий склад боєприпасів.

У небо над населеним пунктом здійнявся густий дим.

"Ранковий склад боєприпасів окупантів у тимчасово окупованій Кадіївці!", — пише СтратКом.

Центр стратегічних комунікацій ЗСУ також опублікував відео з місця подій, на якому відображені наслідки вибуху.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що позиції ЗСУ зміцнюються: контрнаступ йде за двома напрямками. Позиції українських бійців у Херсонській та Запорізькій областях міцні, повідомили у ОК "Південь". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що українська авіація завдала серії потужних ударів по ворогові: що знищено — подробиці. Минулої доби штурмовики Су-25 і бомбардувальники Су-24м здійснили до двадцяти групових бойових вильотів. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що День Конституції та війна в Україні: які зміни до Основного Закону слід внести. Експерти розповіли, що треба змінити у Конституції України. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Міноборони Росії "анонсували" нові удари по Україні: де чекати на вибухи. Фактично в Міноборони Росії попередили про удари по Криворізькій ТЕС. Читайте про це на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини