Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Луганщині загарбники продовжують вчиняти нелюдські злочини
commentss НОВИНИ Всі новини

На Луганщині загарбники продовжують вчиняти нелюдські злочини

Російські військові обстріляли Невське, на Луганщині і вбили місцеву жительку

21 травня 2023, 11:05
Поділіться публікацією:

Про це інформують у Луганській ОВА, пишуть "Коментарі".

На Луганщині загарбники продовжують вчиняти нелюдські злочини

Артем Лисогор. Фото з відкритих джерел

У Луганській області терор окупантів продовжується: вони мінують усе навколо й шукають місця для "укорінення" там. А у так званій "лнр" загарбники заборонили видачу документів про закінчення загальної середньої освіти, без наявності паспорта РФ.

Та, найстрашніше те, що на підконтрольних Росії територіях, продовжують гинути безневинні люди, зазначають в ОВА. Попри вмовляння влади евакуюватися, цивільні і далі живуть на Луганщині, перебуваючи у небезпеці.  

"Жінка загинула у п’ятницю ввечері. Саме тоді росіяни вчергове вдарили артилерією по житловому масиву Невського. До неї неодноразово зверталися з пропозицією евакуюватися – вмовляли і представники місцевої адміністрації, і родичі, але жінка кожного разу відмовлялася. У житловому секторі ще залишаються понад 60 осіб, які наражають на небезпеку і себе, і тих людей, які, ризикуючи життям, регулярно привозять їжу і все необхідне до села. Налаштовуємо роботу з кожним, хтось погоджується, але попри такі трагічні випадки, евакуація не є масовою", — розповідає ситуацію начальник ОВА Артем Лисогор.

Як він інформує, окупанти також завдали авіаційних ударів в районах Білогорівки та Діброви й в обстріляли Невське. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Чий тепер Бахмут: Зеленський приголомшив заявою на саміті G7 Президент України Володимир Зеленський, на саміті "Великої сімки" у Японії нібито підтвердив втрату міста Бахмут, відповідаючи на запитання журналістів. 

Читайте також на сайті "Коментарі", — На саміті у Японії президент України зустрівся злідерами G7.У японській Хіросімі Володимир Зеленський, в рамках триденного саміту "Великої сімки" зустрівся із партнерами – союзниками й уже встиг обговорити нагальні для України питання.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини