Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Луганщині від колони російських військ нічого не залишилося: подробиці Генштабу
commentss НОВИНИ Всі новини

На Луганщині від колони російських військ нічого не залишилося: подробиці Генштабу

На тимчасово зайнятих російськими окупантами територіях Луганської області продовжуються заходи примусового переселення місцевих жителів.

21 листопада 2022, 08:00 comments19754
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", на Луганщині тривають важкі бої з російськими загарбниками. Українські захисники титанічними зусиллями стримують переважаючі сили противника. Так, як повідомили в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ, в районі населеного пункту Сиротине Луганської області підтверджено поразку колони російських окупаційних військ ЗСУ. Інформація про втрати супротивника уточнюється.

На Луганщині від колони російських військ нічого не залишилося: подробиці Генштабу

ЗСУ. Фото: Getty Images

"На тимчасово зайнятих територіях Луганської області продовжуються заходи примусового переселення місцевих жителів. Зокрема, до міста Луганська примусово переміщено мешканців Біловодська", — йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.                                    

Варто зазначити, що і президент, і Міноборони України повідомляли, що в Донецькій та Луганській області йдуть найзапекліші бої, де росіяни намагаються атакувати українську армію великими силами. На Донбас Росія перекинула сили з Харківщини та Херсонщини, щоб посилити міць російських наступальних операцій. Вже кілька місяців росіяни атакують у Донецькій та Луганській області, але ЗСУ тримають оборону і не відходять зі своїх позицій. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — Іран та РФ знову посилюють співпрацю: чи є ще реальні важелі боротьби із диктаторськими режимами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни розповіли, чому Володимир Путін визнав, що Кремль та Міноборони РФ втратили довіру росіян щодо війни в Україні. Тепер ставка не лише на кремлівських пропагандистів, а й на блогерів, які раніше Кремлем не вважалися надійними джерелами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини