Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Луганщині у росіян багато «200-х» та збиті літаки: подробиці від Генштабу
commentss НОВИНИ Всі новини

На Луганщині у росіян багато «200-х» та збиті літаки: подробиці від Генштабу

Авіація Сил оборони України за минулу добу завдала 3 ударів по районах зосередження особового складу

29 листопада 2022, 10:00
Поділіться публікацією:

Українські воїни вразили район розташування окупантів у Сватовому на Луганщині. Крім цього, минулої доби вони збили ворожі літаки Су-25 і Су-24. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

На Луганщині у росіян багато «200-х» та збиті літаки: подробиці від Генштабу

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Генштаб ЗСУ інформує, що авіація Сил оборони України минулої доби завдала 3 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

"Противник продовжує зазнавати втрат. Підтверджено поразку району розташування одного з підрозділів російських окупаційних військ у місті Сватове Луганської області. За попередньою інформацією, втрати противника становлять до 20 військовослужбовців убитими та понад 30 пораненими", — йдеться у повідомленні.

Крім цього, минулої доби сили оборони України збили ворожі літаки Су-25 та Су-24.                                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" – в Інституті вивчення війни також анонсують нову хвилю ракетних ударів по Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – послуги відстеження польотів зафіксували активність російської вантажної авіації в Китайській Народній Республіці (КНР). Зокрема літаки Ан-124 "Руслан" компанії "Волга-Дніпро" регулярно курсують до Китаю, а повертаються з відключеними транспондерами, інформує видання Defence Express. Не виключено, що на літаки вантажиться військова допомога у вигляді бронежилетів, касок, одягу тощо. Експерти проаналізували спеціально для видання "Коментарі" цю інформацію, а також позицію Пекіна у російсько-українській війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини