Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Луганщині ліквідували ворожого пропагандиста: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

На Луганщині ліквідували ворожого пропагандиста: що відомо

Зрадник займався проросійською пропагандою серед місцевої молоді

2 квітня 2024, 20:18
Поділіться публікацією:

Згідно з даними Центру національного спротиву, 1 квітня на тимчасово окупованій території Луганської області українські сили опору ліквідували колаборанта Валерія Чайку, який після переходу на бік ворога займався російською пропагандою.

На Луганщині ліквідували ворожого пропагандиста: що відомо

На Луганщині знищили пропагандиста-колаборанта. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що знищений пропагандист проживав в окупованому місті Старобільськ.

За даними Центру спротиву, Валерій Чайка зрадив Україну та перейшов на службу до російських окупантів у 2022 році. Колаборант працював на посаді заступника голови так званого центру з обслуговування освітніх організацій. У фейковій структурі зрадник відповідав за організацію системи пропаганди серед місцевих українських підлітків та дітей.

У Центрі спротиву відзначили, що колабораціонізм вбиває, оскільки зрадників не люблять ні ті, кого вони зрадили, ні ті, заради кого вони зрадили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що, згідно з результатами соціологічного опитування ВГО "Передові Правові Ініціативи", 61% українців на запитання щодо варіантів завершення війни обрали відповідь: "Воюємо до повної перемоги – відновлення територіальної цілісності в кордонах 1991 року, вступу до ЄС та НАТО". При цьому 39% українців обрали варіант "Негайно починаємо мирні переговори з повним двостороннім припиненням вогню".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники продовжують наступальні операції на сході України, наразі є загроза окупації міста Вугледар у Донецькій області, вважає керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко. Загалом силам ЗСУ вдалася стабілізувати фронт, однак в деяких ситуаціях нашій армії довелося відійти з нові позиції.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини