Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи готові українці воювати до виходу на кордони 1991 року: результати опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи готові українці воювати до виходу на кордони 1991 року: результати опитування

Більшість українців заявили про готовність воювати до перемоги

30 березня 2024, 21:08 comments1907
Поділіться публікацією:

Понад 60% громадян України вважають найбільш прийнятним варіантом завершення війни вихід на кордони 1991 року.

Чи готові українці воювати до виходу на кордони 1991 року: результати опитування

Українці відповіли, чи готові воювати до перемоги. Фото з відкритих джерел

Згідно з результатами соціологічного опитування, проведеного наприкінці березня ВГО "Передові Правові Ініціативи", 61% українців на запитання щодо варіантів завершення війни обрали відповідь: "Воюємо до повної перемоги – відновлення територіальної цілісності в кордонах 1991 року, вступу до ЄС та НАТО".

При цьому 39% українців обрали варіант "Негайно починаємо мирні переговори з повним двостороннім припиненням вогню".

Думки українців дещо розділилися в регіональному розрізі. У західних областях варіант "війна до повної перемоги" підтримали 72% респондентів. У східних та південних регіонах відповідний варіант обрали 51% та 49% громадян відповідно.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський закликав Конгрес США якнайшвидше схвалити продовження макрофінансової допомоги Україні, оскільки від неї залежить ситуація на полі бою. Президент заявив, що Україна "залишатиметься там, де є зараз на сході", якщо не отримуватиме постійну допомогу від США. Він пояснив, що ЗСУ можуть проводити обмежені наступальні операції, але для витіснення росіян з української території їм потрібно більше зброї.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у Санкт-Петербурзі розпочалася масштабна операція з пошуку та депортації мігрантів. Про це повідомляє видання The Moscow Times з посиланням на адвоката, який захищає іноземних громадян в місті. Як відомо, в Москві різко збільшилася кількість справ про порушення правил в'їзду в Росію іноземцями. На вулицях Москви поліція затримує майже всіх мігрантів, особливо якщо вони з паспортами Таджикистану. Мігрантів везуть у відділення, де перевіряють. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ss

30 березня 2024, 21:24

А теперь вопрос. Где эти 60% скота прячутся и почему эти животные до сих пор не воюют?! Обычно те пидары которые не воюют и сбежали готовы "воевать", но только чужими руками!

Георгий

30 березня 2024, 21:20

Украинцы, которые не слазят с дивана, воюют только до полной победы. Жаль опрос анонимный.. Уверен до этих "патриотов" ТЦК никогда не доберется


Новини