Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступ РФ триває: ворог може захопити ще одне місто на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ РФ триває: ворог може захопити ще одне місто на Донбасі

Під загрозою окупації опинився Вугледар

30 березня 2024, 22:45
Поділіться публікацією:

Російські загарбники продовжують наступальні операції на сході України, наразі є загроза окупації міста Вугледар у Донецькій області, вважає керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

Наступ РФ триває: ворог може захопити ще одне місто на Донбасі

РФ продовжує наступ на сході. Фото з відкритих джерел

"Противник намагається розвинути рух в напрямку Курахове. Може статися так, що росіяни захочуть з північного флангу атакувати та спробувати затискати наші позиції. Вугледар так розташований, що з півдня знаходяться окуповані території, зі сходу – також. А тепер росіяни намагаються ще й з півночі обійти через Курахове", — розповів військовий експерт.

Олександр Мусієнко додав, що загалом силам ЗСУ вдалася стабілізувати фронт, однак в деяких ситуаціях нашій армії довелося відійти з нові позиції. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський закликав Конгрес США якнайшвидше схвалити продовження макрофінансової допомоги Україні, оскільки від неї залежить ситуація на полі бою. Президент заявив, що Україна "залишатиметься там, де є зараз на сході", якщо не отримуватиме постійну допомогу від США. Він пояснив, що ЗСУ можуть проводити обмежені наступальні операції, але для витіснення росіян з української території їм потрібно більше зброї.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у Санкт-Петербурзі розпочалася масштабна операція з пошуку та депортації мігрантів. Про це повідомляє видання The Moscow Times з посиланням на адвоката, який захищає іноземних громадян в місті. Як відомо, в Москві різко збільшилася кількість справ про порушення правил в'їзду в Росію іноземцями. На вулицях Москви поліція затримує майже всіх мігрантів, особливо якщо вони з паспортами Таджикистану. Мігрантів везуть у відділення, де перевіряють. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини