Головна Новини Суспільство Війна з Росією На логістичній базі росіян пролунали вибухи: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На логістичній базі росіян пролунали вибухи: що відомо (ВІДЕО)

Вибухи пролунали у Харківській області

6 липня 2022, 10:28 comments1473
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На логістичній базі російських загарбників пролунали вибухи. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

На логістичній базі росіян пролунали вибухи: що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними СтратКому на логістичній базі окупантів у населеному пункті Великий Бурлук (Харківська область) пролунали вибухи.

"Логістична база орків Великий Бурлук приймає привітання від нашого старого знайомого — дядька "Ленд Ліза"", — пише СтратКом ЗСУ.

Також Стратком публікує відео з місця подій. На кадрах можна побачити густий темний дим, який піднімається над об'єктом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Goethe-Institut допомагає українцям під час війни: огляд проектів. У зв'язку з війною в Україні Goethe-Institut ініціював низку проектів допомоги українцям. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Путін таки наважився на мобілізацію до РФ: що відомо. У Росії вирішили підписати указ про технічну мобілізацію. Військовий експерт Олег Жданов зазначив, що Росія катастрофічно не вистачає трудових ресурсів, є вже проблеми з технікою і найголовніше – комплектуючими для її ремонту. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що куди росіяни спрямовують зусилля на Донбасі після захоплення Лисичанська, — британська розвідка. Бої на Донбасі: у розвідці назвали наступне місто під прицілом окупантів. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформував про те, що ворог ударив ракетами по Хмельницькій області: що відомо. На Хмельниччині внаслідок удару росією пошкоджено комунікації. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини