Головна Новини Суспільство Війна з Росією На кордоні з Кримом окупанти будують лінію оборони
commentss НОВИНИ Всі новини

На кордоні з Кримом окупанти будують лінію оборони

Армійці РФ продовжують укріплювати свою лінію оборони в Херсонській області та Криму

16 грудня 2022, 19:21
Поділіться публікацією:

Російські загарбники намагаються організувати лінію оборони на кордоні з Кримом, пишуть "Коментарі" за інформацією оприлюдненою у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

На кордоні з Кримом окупанти будують лінію оборони

Фото: Генштаб ЗСУ

За свіжими даними, російські війська випустили сьогодні, 16 грудня, по мирних містах України 70 крилатих та чотири керовані авіаційні ракети, з них 60 – збили сили протиповітряної оборони (ППО) Збройних сил України. Внаслідок "прильотів" пошкоджено декілька об’єктів енергетичної інфраструктури та житлові будинки в Житомирській, Київській, Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Військові Російської Федерації продовжують укріплювати лінію оборони на кордоні Херсонської області та Криму – зміцнюють також оборону та охорону об’єктів водопостачання до тимчасово окупованого українського півострова. Задля охорони Північнокримського каналу загарбники додатково направили підрозділи нещодавно мобілізованих з краснодарського краю.

Своєю чергою підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ уразили три райони зосередження особового складу, пункт управління та склад боєприпасів окупантів.

Як писали "Коментарі", речник Повітряних Сил України Юрій Ігнат заявив, що росіяни випускають по Україні ракети одразу з конвеєра. Противник витрачає на удари більше запасів, ніж може поповнити. За словами спікера Повітряних Сил України, показник ракетного дефіциту в Росії можна ще посилити, якщо запровадити проти ворога жорсткіші санкції, які контролюватимуть міжнародне співтовариство.

Читайте також на порталі "Коментарі" — бойовий генерал назвав головний провал Кремля: Росія найбільше хотіла знищити у перші дні війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини