Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Херсонщині знову чути звуки потужних вибухів: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонщині знову чути звуки потужних вибухів: що відомо (ВІДЕО)

Вибухи пролунали в районі Нової Каховки

19 липня 2022, 16:50 comments1052
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Херсонській області продовжують лунати вибухи. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

На Херсонщині знову чути звуки потужних вибухів: що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними Страткому ВСУ, в районі тимчасово окупованої Нової Каховки пролунали вибухи.

"Нескінченні запаси "гуманітарки та селітри" починають вигоряти прямо на очах. А мелодійний звук детонуючих "матрац і подушок" вже стає звичайним явищем", — пише СтратКом ЗСУ.

Також Стратком опублікував відео з місця подій. На опублікованих кадрах можна побачити, як над місцем вибуху видно густий чорний дим.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що зірка російського спорту висловилася проти війни в Україні: у росіян оніміння (ВІДЕО). Дар'я Касаткіна стала першою росіянкою із топ-рейтингу WTA, яка висловилася проти агресії РФ.

Читайте також про те, що Україна майже з новим головою САП: чому майже – що змусило Банкову здатися . Передувала призначенню нового глави Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) заява послів країн Великої сімки (G7) про важливість призначення.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що звільнення Баканова та Венедиктової: що ховається за цим рішенням – до чиїх рук тепер перейшла влада. Відправити у відставку Баканова та Венедиктову монобільшості без підтримки інших фракцій та груп не вдалося.

Також "Коментарі" інформували про те, що на півдні України окупанти втрачають логістику та резерви: оперативна ситуація. Внаслідок ворожих обстрілів Одеської області постраждали шестеро мирних жителів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини