Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Херсонщині продовжують комендантську годину: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонщині продовжують комендантську годину: у чому причина

На Херсонщині з сьогодні продовжують комендантську годину: шукатимуть ворожі ДРГ

13 березня 2023, 14:57 comments1860
Поділіться публікацією:

З 13 березня на 5 днів у Херсонській області вводиться новий подовжений комендантський час. Як передає видання "Коментарі", про це в екстреному відеозверненні повідомив голова Херсонської ОВ Олександр Прокудін.

На Херсонщині продовжують комендантську годину: у чому причина

Херсон. Фото: з відкритих джерел

Глава Херсонщини розповів, що надійшла інформація про можливе проникнення на територію Херсона диверсійних груп країни-агресора. З метою недопущення жертв серед цивільного населення під час проведення контрдиверсійних заходів в області діятиме нова комендантська година. З 13 по 17 березня включно комендантська година триватиме з 17.00 до 06.30.

"Тому всім, кому сьогодні потрібно виїхати за межі області, прошу зробити це негайно, а надалі — планувати свій час перебування на території міста та області. Прошу поставитися з розумінням і серйозністю до ситуації, що склалася. Зберігаємо спокій і допомагаємо Силам оборони знищувати русю", – зазначив Олександр Прокудін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни обстріляли Херсон, а у Слов'янську – потужний вибух: стали відомі подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російське керівництво активно шукає, на кого можна повісити провали у війні проти України, як виправдати величезні втрати у живій силі та техніці, а також провал у досягненні цілей війни. На думку аналітиків Інституту вивчення війни (ISW), Путін довіряє Міноборони РФ, а пригожинська ПВК "Вагнер" використав, щоб захистити свій режим від згубних наслідків мобілізації. Хто в результаті може опинитися в РФ "цапом-відбувайлом"? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

000

13 березня 2023, 16:41

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини