Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Херсонщині окупанти відходять до Криму та риють окопи
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонщині окупанти відходять до Криму та риють окопи

Через тиск ЗСУ на Херсонщині росіянам доводиться відступати ближче до Криму

27 лютого 2023, 16:55 comments1618
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська рухаються з лівобережної Херсонщини ближче до Криму, облаштовуючи додаткові оборонні споруди. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла керівник об'єднаного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

На Херсонщині окупанти відходять до Криму та риють окопи

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"(Крим) зараз у них єдиний напрямок, крім того, який усім відомий, російського військового корабля. Щодо лівобережної Херсонщини, так, вони намагаються посунутися ближче до Криму, сподіваючись, що там буде їм тепліше, але ми можемо засвідчити, що там їм буде гаряче", – наголосила Наталія Гуменюк.

За її словами, зараз росіяни підтягли туди резерв терміновиків із Челябінської області для облаштування додаткових оборонних споруд. Як у тому старому анекдоті: "допоможе не допоможе, а до землі звикнуть". Поки що вони окопуються.

Зазначимо, також Наталія Гуменюк розповіла, чи можливе висадження десанту росіян у Придністров'ї.

Читайте також на порталі "Коментарі" — країни Європейського Союзу пізно ввечері в п'ятницю, 24 лютого (річниця широкомасштабної агресії Росії проти України), погодили десятий пакет санкцій проти Росії. Як оцінюєте ухвалене рішення? Чому обмеження приймаються з таким "скрипом"? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулися до експертів.                                                                 

Раніше "Коментарі" писали – чому візит делегації СА в Україну важливий геополітично – як це може допомогти у війні з РФ. Експерти детально розібралися в ситуації під час ексклюзивного інтерв'ю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини