Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Харківському напрямку злетів у повітря черговий російський склад БК: момент вибуху (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Харківському напрямку злетів у повітря черговий російський склад БК: момент вибуху (ВІДЕО)

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

26 липня 2022, 12:38 comments1472
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України продовжують завдавати ударів по позиціях окупантів. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій ЗСУ у своєму офіційному Telegram-каналі.

На Харківському напрямку злетів у повітря черговий російський склад БК: момент вибуху (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними СтратКому, на Харківському напрямку "злетів у повітря" черговий російський склад боєприпасів.

"На Харківському напрямку знищено черговий польовий склад БК та особовий склад", — повідомляє СтратКом ЗСУ.

Також було опубліковано відео з місця подій, де відображено детонацію боєприпасів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   газова війна: як відповість ЄС – чого прагне Кремль. Експерти розповіли, чого насправді прагне Кремль, посилюючи газовий шантаж Європейського Союзу. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що після " зернової угоди " можуть відновитися переговори про мир: експерти дали відповідь. Поки Росія продовжує говорити мовою ультиматумів, про швидке поновлення переговорів годі й говорити. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що " За все відповідатимуть" : Зеленський показав наслідки російського обстрілу Затоки на Одещині — відео. За все відповідатимуть. Кожен. Кожен "визволитель", який руйнує наше життя – Зеленський. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що "Харківські угоди": чому саме зараз звільнили Демченка та взялися за Грищенка та Лавриновича. Один із експертів пов'язує звільнення Демченка та оголошення підозри Грищенку та Лавриновичу безпосередньо з "Харківськими угодами".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини