Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Харківщині звільнили Куп'янськ-Вузловий: скільки ще території області під окупацією
commentss НОВИНИ Всі новини

На Харківщині звільнили Куп'янськ-Вузловий: скільки ще території області під окупацією

На Харківщині ЗСУ звільнили Куп'янськ-Вузловий, ще 6% області – під окупацією

27 вересня 2022, 14:52 comments1340
Поділіться публікацією:

Українським захисникам вдалося вибити окупантів із селища міського типу Куп'янська-Вузлового, яке розташоване на лівому березі річки Оскол. Населений пункт уже зачищений від окупантів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов.

На Харківщині звільнили Куп'янськ-Вузловий: скільки ще території області під окупацією

Харківська область. Фото: з відкритих джерел

Глава Харківщини зазначив, що з кожним днем ЗСУ наближають той момент, що весь регіон буде повністю зачищений від російських окупантів. На сьогоднішній день ще 6% території області перебуває під окупацією. Олег Синегубов уточнив, що після деокупації Куп'янська-Вузлового залишилися лічені населені пункти, які потрібно звільнити.

Синегубов підкреслив, що для росіян у Харківській області дуже важливим вважався Ізюм, який вони вже точно втратили. Саме через Ізюм, як важливий вузловий пункт, вони переправляли свою військову техніку та боєприпаси до Донецької та Луганської області. Після звільнення Куп'янськ-Вузлового в окупантів залишилася перекрита остання транспортна артерія на Харківщині. Вони тепер не зможуть використовувати одну із найбільших логістичних, залізничних розв'язок на Харківщині.

"З першої години повномасштабної війни вона була окупована, і ворог її сильно обороняв і тримав. Завдяки успішній військовій операції ЗСУ її зараз відбили та повністю фактично контролюють", – зазначив голова Харківської ОВА.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Білому домі оцінили можливість застосування Росією в Україні ядерної зброї, розповівши чи є ознаки того, що Росія розпочала підготовку.

Також видання "Коментарі" повідомляло – фініш псевдореферендумів: які висновки можна зробити – що далі робитиме Росія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

27 вересня 2022, 15:59

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини