Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Харківщині виявили колону із розстріляними мирними жителями: близько 20 загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

На Харківщині виявили колону із розстріляними мирними жителями: близько 20 загиблих

В даний час проводяться слідчі дії

1 жовтня 2022, 14:57 comments1019
Поділіться публікацією:

У Куп'янському районі Харківської області виявили обстріляну колону з автомобілями, де були цивільні. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив голова Харківської ОВ Олег Синєгубов у себе в телеграмі.

На Харківщині виявили колону із розстріляними мирними жителями: близько 20 загиблих

Під Куп'янськом виявили розстріляну колону із цивільними (Getty Images)

"За попередніми даними, в автомобілях загинули 20 людей. На місце виїхали правоохоронці та експерти. Проводяться слідчі дії. Деталі з'ясовуються. Окупанти завдали ударів по мирним жителям, які намагалися втекти від обстрілів. Це жорстокість, якої немає виправдання", — написав голова Харківщини. .

Олег Синєгубов не уточнив, коли саме було здійснено обстріл.

Варто зазначити, що днем раніше під час виїзду із Запоріжжя також було обстріляно колону з мирними жителями. Тоді щонайменше загинуло 30 людей. До сотні людей дістали поранення.                                                                                                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський заявив, що наша країна не проводитиме переговори з Росією, доки її очолює Путін. Про це глава української держави повідомив 30 вересня у відеозверненні після засідання РНБО. Це підтвердив у своєму вечірньому зверненні, під час якого також назвав "фарсом" заходи в Москві щодо прийняття українських територій до складу РФ. Про що говорять такі заяви? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – офіційна Анкара ніколи не прийме рішення Росії анексувати Донецьку, Луганську, Херсонську та Запорізьку області України. Про це йдеться у заяві, оприлюдненій МЗС країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/synegubov/4384
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

1 жовтня 2022, 20:15

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ------ https://vk.sv/zex


Новини