Головна Новини Суспільство Війна з Росією На фронті загинув відомий український режисер Костянтин Петрик
commentss НОВИНИ Всі новини

На фронті загинув відомий український режисер Костянтин Петрик

Український режисер загинув під час виконання бойового завдання

30 травня 2024, 13:20
Поділіться публікацією:

27 травня під час виконання бойового завдання загинув відомий режисер Костянтин Петрик. З початку повномасштабного вторгнення Росії Петрик прийняв рішення захищати рідну країну і добровільно вступив до лав Національної гвардії України, де служив командиром взводу.

На фронті загинув відомий український режисер Костянтин Петрик

На війні трагічно загинув український режисер Костянтин Петрик

"Кістя загинув під час виконання бойового завдання. Це непоправна втрата. Це дірка в душі кожного, хто його знав. Назавжди в строю. Всі подробиці пізніше. Зараз просто згадайте його та всіх, хто віддав своє життя за нашу свободу", — написала дружина. Анастасія

Ельдар Магомедов, колега та друг Петрика, також висловив свої співчуття у співтоваристві "Кіносоюз", зазначивши як військові, а й творчі заслуги Костянтина.

"27 травня під час виконання бойового завдання Костя героїчно загинув у запеклому бою проти російських окупантів біля селища Очеретине Донецької області. У нього залишився восьмирічний син", — зазначив Ельдар.

Перед початком війни Костянтин Петрик активно працював в українському кінематографі, зарекомендувавши себе талановитим режисером. Його робота охоплювала відомі серіали, такі як "Ворон і Воробйов", "Шахрай", "Ангели", "Брати по крові 2" та "Садівниця", які завоювали серця глядачів по всій країні.

Нагадаємо, що українська снайперка зі взводу снайперів 53-ї ОМБР Катерина Шинкаренко із позивним "Віскі" загинула на війні в Україні. Українська військова загинула під час відображення прориву ворога під час виходу військ з Авдіївки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли, що на війні в Україні під час виконання бойового завдання загинув чемпіон світу та Європи з паверліфтінгу Олександр Білоконь. Спортсмен мав звання майстра спорту з богатирських ігор, а також йому належав один із рекордів книги рекордів України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини