Головна Новини Суспільство Війна з Росією "На*єр нікому не потрібні": поранених окупантів кидають прямо в полі - перехоплення розмови
commentss НОВИНИ Всі новини

"На*єр нікому не потрібні": поранених окупантів кидають прямо в полі - перехоплення розмови

ГУР МО публікує чергове перехоплення розмови окупанта

15 липня 2022, 15:26 comments1106
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські розвідники перехопили чергову розмову російського окупанта зі своїми родичами. Відео було опубліковано на офіційній сторінці Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальній мережі Facebook.

"На*єр нікому не потрібні": поранених окупантів кидають прямо в полі - перехоплення розмови

Армія РФ

Під час розмови загарбник розповідає, що вони ведуть вогонь наосліп і іноді навіть по своїх.

Також окупант розповів, що командир їхнього батальйону був тяжко поранений:

"Півтора місяці половина мозку не працювала й половина тіла. Нині відновилося. Він нікого не впізнає. Ну і все, він дурень", – каже окупант.

Розповідає, що у них у підрозділі близько двохсот убитих: "Тут поранених залишають і вони на х… (зовсім) нікому не потрібні. І вони вмирають у полі. Тому що ніхто їх не забирає".

При цьому, судячи з розмови, окупант найбільше боїться не смерті, а "червоного друку" у документі, що він відмовився брати участь у війні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що серйозні зміни на полі бою на користь України: Міноборони назвали терміни. Міністр оборони Рєзніков висловив упевненість, що Україна отримає більше систем великої дальності. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що скільки в Україні держслужбовців : чи доцільно скорочувати держапарат. На державній службі працює понад 200 тисяч громадян. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що Угорщина заявляє про військовий сценарій на випадок НП та захист 150 тисяч мешканців Закарпаття. Глава МЗС Угорщини Сійярто заявив, що Угорщина не втручатиметься у війну, але має сценарії "військового НП". Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, чи готовий світ вибачити українцям борги: чому Київ тягне із запитанням — що стоїть на кону. Поки що Україна отримує зовнішню фінансову допомогу — питання не стоїть гостро, адже Київ ще може рефенансувати борги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини