Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Донбасі зруйновано важливий для росіян міст (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі зруйновано важливий для росіян міст (ФОТО)

Міст між Горлівкою та Ясинуватою зруйнований

12 жовтня 2023, 11:00
Поділіться публікацією:

Важливий для росіян міст на трасі між окупованими Горлівкою та Ясинуватою Донецької області було зруйновано. У мережі публікують кадри наслідків. Як повідомляє портал "Коментарі", фото з'явилися в Telegram-каналі "Типовий Донецьк".

На Донбасі зруйновано важливий для росіян міст (ФОТО)

Міст між Горлівкою та Ясинуватою зруйнований

Так званий "мер" окупованого міста Ясинувата Дмитро Шевченко заявив, що міст нібито зруйнує українські військові. При цьому українське командування поки що не коментує ситуацію.

На опублікованих у мережі фотографіях видно, що міст на трасі між Горлівкою та Ясинуватою повністю зруйнований. При цьому на відео чути вибухи та обстріли.

Варто зазначити, що цим коротким маршрутом російські окупанти користувалися щодо швидкого проїзду з тимчасово окупованої Горлівки до окупованого Донецька. Крім того, Ясинувата розташована поблизу Авдіївки, де окупанти значно активізувалися та пішли у штурмові атаки.

Читайте також на порталі "Коментарі" – на тлі різкої активізації росіян на сході, особливо в районі Авдіївки, президент України Володимир Зеленський заявив, що настав завершальний період цієї війни. Також стало відомо, що Зеленський вперше взяв участь у засіданні формату "Рамштайн". Про що каже ескалація на російсько-українському фронті? Чи пов'язано це із загостренням на Близькому Сході? Чи слід чекати на проривні військові рішення від наших партнерів? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – диверсійна розвідувальна група окупантів намагалася прорватися через кордон України на Сумщині та потрапити на об'єкт критичної інфраструктури. Отримавши відсіч, російські військові відійшли із втратами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини