Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Донбасі одразу в кількох містах величезні вибухи, вирують пожежі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі одразу в кількох містах величезні вибухи, вирують пожежі (ВІДЕО)

Детонація припасів, сильні "феєрверки" та пожежі - ніч на Луганщині та на Донеччині пройшла неспокійно

10 липня 2022, 08:54 comments1559
Поділіться публікацією:

Ніч у тилу ворога на окупованій частині Донбасу пройшла неспокійно. Серія вибухів була чутна у низці міст Луганської та Донецької областей. Досі у вогні склади боєприпасів та шахта у тимчасово окупованому Донецьку – місцеві мешканці чують детонацію припасів та бачать заграву вогню. Як повідомляє портал "Коментарі", відео з наслідками вибухів опублікували в Telegram-каналі "Типовий Донецьк".

На Донбасі одразу в кількох містах величезні вибухи, вирують пожежі (ВІДЕО)

Вибух на складі із боєприпасами. Фото: із відкритих джерел

Перелік міст, де місцеві зафіксували бавовни, а потім і вибухи вражає: Алчевськ, Торез, Харцизьк, Шахтарськ, Кіровськ, Іловайськ, Торезе. Звертає на себе той факт, що лінія фронту цими містами не проходить, зате в цих містах окупанти зосередили великі склади з боєприпасами для масованого наступу на сході України.

Найбільше лунало у Шахтарську, де через пожежі та вибухи навіть оголосили евакуацію, поки що лише в межах міста. Мешканців міста просять переїжджати з одного району до іншого.                                                    

Місцеві жителі тимчасово окупованого Донбасу у соцмережах скаржаться, що у містах та селах стало дуже неспокійно та галасливо. Деякі жителі Ордло пишуть, що їм страшно, інші просять Росію зупинити повномасштабну війну.

Читайте на порталі "Коментарі" – на скільки затягнеться війна в Україні: прогноз експертів – як розцінювати заяву Олексія Резнікова.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США назвали область, яку Кремль має намір анексувати після захоплення Донбасу та півдня.

"Коментарі" писали раніше — звинувачень більш ніж достатньо: у США вимагають від Зеленського вирішити проблему з Єрмаком .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини