Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Донбасі не лише захищаємось: стало відомо, де ЗСУ відбили позиції
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі не лише захищаємось: стало відомо, де ЗСУ відбили позиції

"Азов" показав кадри з щойно відбитих позицій поблизу Тернів

29 червня 2024, 14:48
Поділіться публікацією:

Українським військовим вдалося відкинути окупантів від Тернів та Ямполівки Донецької області. Зокрема, ЗСУ відбили позиції поблизу села. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Азов" у себе в Телеграм.

На Донбасі не лише захищаємось: стало відомо, де ЗСУ відбили позиції

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

"В результаті успішної операції, проведеної 12-ю бригадою спеціального призначення "Азов", 95-ю окремою десантно-штурмовою бригадою та суміжними підрозділами, Сили оборони відкинули ворога від Тернів та Ямполівки та закріпилися на звільнених позиціях", — йдеться у повідомленні.

Як зазначають військові, частини окупантів зазнали тяжких втрат: техніка знищувалась десятками, особовий склад – сотнями.

"Азов" показав відео щойно відбитих позицій поблизу Тернів, де російські військові штурмують втрачені окопи, діючи хаотично і без жодного плану.

Зокрема, на кадрах, записаних на екшн-камеру бійця 12-ї бригади спеціального призначення "Азов", ліквідація окупанта на підступах до нещодавно відбитих Сил оборони позицій.

Читайте також на порталі "Коментарі" – українські захисники зуміли відвоювати позиції на півночі Харківської області, просунувшись у центральній частині Вовчанська. Про це йдеться у оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло – втрати російської окупаційної армії в Україні у травні суттєво зросли, враховуючи наступ на півночі Харківської області, досягнувши в середньому понад 1000 убитих та поранених. Про це пише "The New York Times", з посиланням на дані розвідки США та НАТО.

Раніше "Коментарі" інформували – Шольц назвав втрати Росії на війні в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини