Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Банковій відреагували на заклик "голови парламенту" Криму захопити Миколаїв та Одесу
commentss НОВИНИ Всі новини

На Банковій відреагували на заклик "голови парламенту" Криму захопити Миколаїв та Одесу

Як зазначив радник глави Офісу президента, Костянтинов пропонує стерти з землі кілька великих українських міст та добровільно фіксує власний намір вчинення кримінального правопорушення.

27 липня 2022, 18:35 comments1271
Поділіться публікацією:

"Глава парламенту" тимчасово окупованого Криму Володимир Константинов закликає Росію розширити межі так званої "спецоперації" на Миколаїв та Одесу. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал радника глави Офісу президента Михайла Подоляка.

На Банковій відреагували на заклик "голови парламенту" Криму захопити Миколаїв та Одесу

Офіс президента. Фото: Українска правда

Говорячи про Костянтинова Михайло Подоляк зазначив, що поки що не спійманий і не засуджений колаборант Костянтинов, який уявив себе головою "парламенту" окуповано Криму, не розуміє ще жаху російського контингенту, який знаходиться в Херсоні. Тим часом він закликає Кремль розширити географію так званої "спецоперації" на Миколаїв та Одесу.                                                                 

Радник глави Офісу президента зазначив, що Костянтинов відкритим текстом пропонує стерти з землі ще низку українських міст. Публічно визнає свій злочин, за який відповідатиме.

"Лікуватимемо, приводитимемо до тями і повертатимемо до життя шляхом тривалого ознайомлення з сотнями томів особистого кримінального провадження за статтею "державна зрада", закликів до масових вбивств і відкритим, публічним довгоочікуваним судом", — додає Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ватажок "ДНР" Денис Пушилін у Білорусі заявив про плани розпочати "звільняти Київ, Одесу, Луцьк".

Також видання "Коментарі" повідомляло — чи може спалахнути війна двох супердержав — чому відносини Китаю та США розжарені до краю, чи є вихід із ситуації.

"Коментарі" писали раніше — війна Росії в Україні та позиція Туреччини: на чиєму боці насправді Ердоган.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/95
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини