Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Банковій пояснили, чому Україна ніколи не піде на капітуляцію в обмін на світло
commentss НОВИНИ Всі новини

На Банковій пояснили, чому Україна ніколи не піде на капітуляцію в обмін на світло

Михайло Подоляк зазначив, що Україна й надалі переконуватиме союзників постачати якнайбільше озброєння, необхідного для перемоги над агресором

25 листопада 2022, 11:05 comments1304
Поділіться публікацією:

Україна й надалі працюватиме із західними союзниками у необхідності швидшого надання озброєння, яке б захистило від російського тероризму. Тому що Київ не готовий обговорювати на переговорах свою капітуляцію в обмін на світло. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на радника глави Офісу президента Михайла Подоляка в інтерв'ю "24 каналу".

На Банковій пояснили, чому Україна ніколи не піде на капітуляцію в обмін на світло

Офіс президента. Фото: Українска правда

"Коли ведемо переговори, коли розмовляємо з кимось на різних майданчиках, ми говоримо: "Знаєте, ви все одно нам це дасте, у будь-якому разі. Тому що ви не зможете дивитися, як люди "геноцидять" інших людей. У такій кількості й так демонстративно. Ви все одно передасте нам ракети ATACMS, ви все одно передасте нам бронетехніку: Leopard чи Abrams – будь-яку бронетехніку”, – зазначив радник глави Офісу президента.

Він додав, що Україна пояснює необхідність швидшого постачання озброєнь і партнери це розуміють, але "ще не можуть перейти через цей ключовий страх — страх війни як такої, ми як у різних просторах знаходимося".

Михайло Подоляк зазначив, що не можна програти війну, і Україна ніколи не погодиться на те, щоб обміняти свій суверенітет на світ чи якісь інші людські блага. Києву потрібно якнайбільше систем ПРО, тому що потрібно захистити небо. Тільки так можна зменшити кількість фото, на яких смерті людей у 21 столітті, що знаходились у мирному місті Києві чи мирному місті Вінниці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Британії назвали причину, чому Україні вкрай важливо продовжити настання взимку.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Зеленського назвав мінімальну кількість окупантів, які гинуть в Україні щодня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини