Головна Новини Суспільство Війна з Росією МВС РФ звернулось до російських солдатів через додатки для знайомств
commentss НОВИНИ Всі новини

МВС РФ звернулось до російських солдатів через додатки для знайомств

Російським солдатам забороняють користуватись сайтами для знайомств, адже Україна може зібрати важливу інформацію для війни.

21 серпня 2024, 11:35
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Міністерство внутрішніх справ Росії звернулося до солдатів та жителів прикордонних з північно-східною Україною регіонів закликавши не користуватися сайтами знайомств у зв'язку з наступом української армії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

МВС РФ звернулось до російських солдатів через додатки для знайомств

Російським солдатам забороняють онлайн-знайомства. Фото з відкритих джерел

МВС РФ опублікувало рекомендації для російських солдатів та мешканців Курської, Брянської та Білгородської областей щодо інформаційно безпеки. Росіян закликали не використовувати відеокамери та відеореєстратори.

"Противник масово виявляє ip-діапазони на наших територіях і підключається до незахищених камер відеоспостереження віддалено, переглядаючи все — від приватних дворів до доріг та трас стратегічного значення. У зв'язку з цим, якщо немає гострої потреби, то камерами відеоспостереження краще не користуватися", — заявили в МВС.

Також російських солдатів просять не використовувати різноманітні додатки для знайомств і закликають видаляти усі персональні дані з телефону та соціальних мереж. 

"Категорично не рекомендується використовувати сайти онлайн-знайомств. Ворог активно використовує їх для збору інформації", — йдеться в заяві.

За їх словами, важливо відстежувати та модерувати чати та швидко видаляти облікові записи людей, захоплених ворогом або чиї телефони були зламані.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що представники руху опору створили фейковий акаунт жінки в соціальних мережах, вели діалог з російськими окупантами, а згодом отруїли їх горілкою.

Також "Коментарі" писали про американця, який відвідав Курщину та розповів, як місцеві жителі ставляться до Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини