Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські партизани створили "чарівну жінку" для окупантів: отруїла на смерть російських солдатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські партизани створили "чарівну жінку" для окупантів: отруїла на смерть російських солдатів

Представники руху опору за допомогою горілки отруїли та ліквідували кількох російських окупантів.

24 січня 2024, 17:40 comments1346
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Партизани з Маріуполя створили фейковий профіль "чарівної жінки" у соціальній мережі, щоб дізнатись більше інформації про росіян. Згодом вони отруїли окупантів горілкою. Про це розповідає портал "Коментарі" з посиланням на розповідь українських партизанів для видання Kyiv Post.

Українські партизани створили "чарівну жінку" для окупантів: отруїла на смерть російських солдатів

Партизани отруїли окупантів алкоголем. Фото з відкритих джерел

Представники маріупольського руху опору з’ясували, що російські військові активно користуються соцмережею "Вконтакте", особливо для пошуку нових знайомств на окупованих територіях. Знаючи це партизани створили фейковий акаунт жінки та почали спілкуватись з російськими військовими.

"Вони настільки хочуть познайомитись із жінками, їх ВК — наче Тіндер", — говорить партизан.

Під час спілкування рух опору з’ясував, деяку інформацію про росіян, зокрема, що росіяни постійно намагаються знайти горілку, яку заборонено продавати російським військовим. Саме цим і скористались партизани.

Вони "трохи почаклували зі шприцом та наповненням" та провели власну спецоперацію з отруєння російських окупантів.

"Зима. Капюшони. Капелюхи. Шарфи — людину потім не впізнати. Чорний одяг, все таке. Влітку таке майже неможливо, а от зараз — саме наш час для таких акцій" — розповідає партизан.

Спілкуючись далі, партизани з’ясували, що після гучної пиятики щонайменше троє росіян загинуло, а інші отримали отруєння.

Нагадаємо, що це не вперше російські військові спокушаються на алкоголь та вмирають. У Криму дві жінки вирішили "віддячити" окупантам та принесли до військової частини горілку та їжу. Як наслідок, кілька російських солдатів було ліквідовано таким чином. Також подібні випадки були зафіксовані і на Харківщині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини