Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дві жінки в Криму отруїли російських солдатів: кілька десятків загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

Дві жінки в Криму отруїли російських солдатів: кілька десятків загиблих

В Криму місцеві мешканці ліквідували понад два десятки окупантів за допомогою отрути, яку принесли з їжею та горілкою в одну з військових частин.

3 грудня 2023, 11:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Дві жінки, які представились мешканками Криму вирішили "віддячити" російських солдатів за війну в Україні горілкою та їжею. Як наслідок понад два десятки росіян було смертельно отруєно, а ще з десяток госпіталізовано.

Дві жінки в Криму отруїли російських солдатів: кілька десятків загиблих

В Криму отруїли російських солдатів. Фото з відкритих джерел

У російських Telegram-каналах поширилась інформація про двох "диверсанток", які отруїли російських військових в Криму. За описом росіян "дві милі дівчини" прийшли до КПП однієї з військових частин у Сімферополі. Жінки принесли 7 пляшок горілки та різну закуску: ковбасу, рибу, сир та хліб.

Мешканки Криму заявили, що хочуть "подякувати" російським солдатам за "захист". Як наслідок, росіяни взяли "подарунки" від жінок та розпили алкоголь. Згодом стало відомо, що горілка та їжа містила миш’як та інші отруйні речовини.

Російські ЗМІ вказують на 24 загиблих військових та ще 11 росіян, які потрапили під госпіталізацію. Жінок, які вчинили диверсію та знищили понад два десятки окупантів росіяни не знайшли, однак вказали, що слідство триває. 

Це вже не перший випадок, коли місцеві мешканці в Криму отруюють російських солдатів. Влітку 2022 року повідомлялось також, що у Сімферополі загинули військові через отруєння, яке отримали після споживання продуктів, які їм принесли жителі Криму.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в мережу потрапило відео протистояння російського окупанта з палицею проти українського дрона-камікадзе на війні в Україні.

Також "Коментарі" писали про, що в Росії заявили про готовність війни проти НАТО у разі втручання воєнного альянсу у власні інтереси Кремля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини