Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мова вже не йде про звільнення Донецька чи Бахмута: ЗМІ дізналися, яка ціль у ЗСУ на цю зиму
commentss НОВИНИ Всі новини

Мова вже не йде про звільнення Донецька чи Бахмута: ЗМІ дізналися, яка ціль у ЗСУ на цю зиму

У ЗСУ є план, але бюрократія зриває шляхи до перемоги

18 грудня 2023, 17:10 comments11720
Поділіться публікацією:

План для ЗСУ на цю зиму сформовано. Як зазначив командир однієї з ОМБр, яка знаходиться на Бахмутському напрямку, "Паркер", зараз головне – не втратити армію. Тобто нова ціль – зберегти життя якомога більшій кількості українських військових. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "AP", аналізуючи основні проблеми, з якими зіткнулися українські захисники.

Мова вже не йде про звільнення Донецька чи Бахмута: ЗМІ дізналися, яка ціль у ЗСУ на цю зиму

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"Ми повинні говорити чітко... Цієї зими неможливо звільнити Донецьк чи Бахмут, тому що їх (окупантів – ред.) занадто багато", — заявив військовий.

Деякі аналітики не виключають, що Україна, можливо, навіть поступиться РФ уже "звільненими" територіями. Водночас ЗСУ змусять Росію заплатити за кожен клаптик землі непомірно високу ціну. Про це говорить старший науковий співробітник Міжнародного інституту стратегічних досліджень у Лондоні Бен Баррі.

"Якщо Росія продовжить наступати, ймовірний результат — вона досягне незначних територіальних досягнень, але при цьому зазнає величезних втрат", — вважає він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ вже зіткнулися з нестачею артилерійських снарядів та згорнули деякі військові операції через брак іноземної допомоги. Про це в інтерв'ю агентству Reuters повідомив командувач оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Олександр Тарнавський.                                                                                             

Також видання "Коментарі" повідомляло – підтримка України слабшає: чому так відбувається і чи можемо змінити ситуацію. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини