Головна Новини Суспільство Війна з Росією Москву та Підмосков'я знову атакували безпілотники – цього разу є руйнування
commentss НОВИНИ Всі новини

Москву та Підмосков'я знову атакували безпілотники – цього разу є руйнування

Міноборони РФ заявило про збиття 4 дронів: по 2 – під Москвою та на Брянщині

22 серпня 2023, 07:30 comments1855
Поділіться публікацією:

Ніч у столиці РФ та Московській області пройшла неспокійно, лунали гучні вибухи. У місті Красногірськ Московської області пошкоджено багатоповерхівку та автомобілі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пишуть місцеві телеграм-канали.

Москву та Підмосков'я знову атакували безпілотники – цього разу є руйнування

Безпілотник. Фото: з відкритих джерел

Звуки вибухів чули в московському районі Строгіно та в Красногорську, що в Підмосков'ї. У Красногорську після вибуху в будинках повилітали вікна та посічені осколками припарковані автомобілі. На асфальті одного з дворів лежать уламки, ймовірно, БПЛА.

За інформацією телеграм-каналу "Shot", над Красногірськом безпілотник був знищений силами ППО Росії. Виходячи з того, що уламки неподалік будівлі уряду Московської області, він зовсім трохи не долетів до цілі.

Вибух також розбудив мешканців московського району Строгіно, пише "Astra". Після гучної бавовни в небо почав здійматися дим.

Через нічні події російська влада прийняла рішення закрити всі столичні аеропорти на вильоти та прильоти. Аеропорти не працювали лише деякий час. Пізніше авіаслужби дали дозвіл, щоб аеропорти "Шереметьєво" та "Домодєдово" почали приймати рейси.

Пізніше Міністерство оборони Росії опублікувало повідомлення, в якому підтвердило атаку дронів. Відомство Сергія Шойгу стверджує, що вночі під Москвою силами ППО нібито було знищено 2 безпілотники, а ще 2 дрони засобу радіоелектронної боротьби нібито придушили в Брянській області.

Зазначимо, атаки дронів на столичний регіон РФ стають систематичними. 21 серпня у Шойгу також поскаржилися на атаку безпілотників у Московській області.

Читайте також на порталі "Коментарі" – про що каже війна безпілотників – до чого готуються Україна та Росія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини