Головна Новини Суспільство Війна з Росією Москва не просила про переговори з Києвом, але є нюанс: Лавров зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Москва не просила про переговори з Києвом, але є нюанс: Лавров зробив заяву

Сергій Лавров запевняє, що Росія готова вислухати позицію України

1 грудня 2022, 12:08 comments3066
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що, незважаючи на постійні пропозиції Кремля сісти за стіл переговорів з офіційними представниками України, Москва не просила про переговори з Києвом. При цьому глава МЗС Росії додав, що Росія готова вислухати інший бік. Як повідомляє видання "Коментарі", слова Лаврова цитує російське пропагандистське інформагентство "РИА Новости".

Москва не просила про переговори з Києвом, але є нюанс: Лавров зробив заяву

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

Також глава російського зовнішньополітичного відомства пояснив, чому російські війська під час так званої "спецоперації" змінили тактику і тепер одним із головних своїх пріоритетів вважають удари по українській громадянській інфраструктурі. За словами Сергія Лаврова, "Росія завдає ударів по інфраструктурі України, яка допомагає вбивати росіян".

Раніше ж у Міноборони РФ, як у МЗС Росії заявляли, що російські війська не завдають ударів по цивільним об'єктам. У ході війни російські військові нібито завдають ударів виключно з військових цілей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія намагається нагнітати ситуацію навколо наступу з Білорусі: чи є підстави панікувати.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ключові країни G7 продовжують обговорювати обмеження ціни на російську нафту, а також підтримку України. Чого очікувати в найближчому майбутньому – принаймні до кінця року, у ракурсі санкцій, а також у розрізі фінансово-економічної ситуації в Україні та в РФ? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Раніше "Коментарі" писали — Франція розпочинає роботу зі створення спецтрибуналу для злочинців Російської Федерації за війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/187347
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Михаил

1 грудня 2022, 15:04

"Мы никогда, никого не просили о переговорах. Но готовы выслушать ваши предложения ..." - завуалированно попросил в очередной раз о переговорах лавров.

eva

1 грудня 2022, 14:49

Компактный и мощный портативный обогреватель с керамическим нагревом (900 Вт), подключается прямо к розетке в стене, очень экономный и бесшумный, есть таймер и пульт! Цена по Акции: 449 грн. ----- https://rip.to/obigriv


Новини