Головна Новини Суспільство Війна з Росією Море на боці України: у ЗСУ зробили важливу заяву про "Калібри" росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Море на боці України: у ЗСУ зробили важливу заяву про "Калібри" росіян

Штормова погода на Чорному морі заважає росіянам краще підготуватися до обстрілу України

3 грудня 2022, 09:55 comments3493
Поділіться публікацією:

Чорне море на боці українського народу попри те, що країна-агресор вивела свої носії "Калібрів". Бо зараз у акваторії посилюється штормова погода. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Море на боці України: у ЗСУ зробили важливу заяву про "Калібри" росіян

Крилаті ракети "Калібр". Фото: із відкритих джерел

Загроза з Чорного моря для України є постійно, бо Росія у Чорному морі тримає напоготові 24 крилаті ракети. І вони готові до застосування, заявляють у ОК "Південь".

За словами Наталії Гуменюк, зараз на морі посилюється шторм, дуже вітер. Така погода не сприяє росіянам, завдання ракетних ударів зараз було б досить проблематичним і ризикованим завданням. Ворог вивів на бойове чергування 18 кораблів, вони майже всі намагаються вивести з бази, оскільки це може бути дуже небезпечно з позиції шторму та й взагалі в їхньому розумінні.                                                                     

"Треба розуміти, усвідомлювати та пам'ятати, ворог може практикувати масовані ракетні удари, які вони люблять здійснювати саме з комплексу озброєння надводного, підводного та повітряного базування. Тому до сигналів повітряної тривоги ставимося серйозно, але без паніки, бо це також зброя ворога", — підсумувала Гуменюк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ та окупанти активізувалися: де найгарячіше на Донбасі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни пояснили, чому у Путіна активно просувають тему переговорів з Україною та Заходом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини