Головна Новини Суспільство Війна з Росією Молдова поповнила список країн, що працюють над створенням спецтрибуналу щодо злочинів РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Молдова поповнила список країн, що працюють над створенням спецтрибуналу щодо злочинів РФ

Тридцять п’ятою країною, котра приєдналася до групи основних країн, що працюватимуть над створенням спецтрибуналу щодо агресії Росії проти України стала Молдова

28 квітня 2023, 11:05
Поділіться публікацією:

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, у Twitter. Такою інформацією він поділився після зустрічі у Кишиневі із віцепрем’єр-міністром Молдови Ніку Попеску, пишуть "Коментарі". 

Молдова поповнила список країн, що працюють над створенням спецтрибуналу щодо злочинів РФ

Молдова приєдналася до створення трибуналу щодо агресії проти України

"Продуктивні розмови з хорошим колегою та другом Ніку Попеску. Він поінформував мене про рішення Молдови приєднатися до основної групи зі створення спеціального трибуналу для злочину агресії проти України", — написав Дмитро Кулеба.

Також, він зауважив, у списку тих, хто відстоюватиме права України уже, загалом, — 35 країн.

Водночас  під час зустрічі політики обговорили шляхи для відкриття кроків щодо переговорів про вступ до Європейського Союзу у 2023 році.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те,  - що кількість ракетоносіїв в акваторії Чорного моря під час повітряної атаки збільшилася, — Гуменюк. Наразі загальне корабельне угруповання росіян у Чорному морі становить 16 одиниць. Водночас під час нічних ракетних обстрілів України, загарбники не використовували озброєння корабельного угрупування.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, нічна атака по Україні: скільки ракет вдалося знищити Ракети випустили з літаків стратегічної авіації Ту-95 з району Каспійського моря. 28 квітня близько 4 години ранку російські загарбники атакували Україну з літаків стратегічної авіації Ту-95 із району Каспійського моря. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у зведенні Повітряних сил ЗСУ.

Читайте також на сайті "Коментарі",  Путін заявив, що випуск БпЛА в Росії "має бути поставлений на потік" Російський диктатор Путін має намір ще краще підготуватися до тривалої війни проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини