Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нічна атака по Україні: скільки ракет вдалося знищити
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічна атака по Україні: скільки ракет вдалося знищити

Ракети випустили з літаків стратегічної авіації Ту-95 з району Каспійського моря

28 квітня 2023, 08:32
Поділіться публікацією:

28 квітня близько 4 години ранку російські загарбники атакували Україну з літаків стратегічної авіації Ту-95 із району Каспійського моря. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у зведенні Повітряних сил ЗСУ.

Нічна атака по Україні: скільки ракет вдалося знищити

Ракетний удар. Фото з відкритих джерел

"Підрозділами зенітних ракетних військ Повітряних Сил ЗС України у взаємодії з ППО інших складових Сил оборони знищено 21 із 23 крилатих ракет Х-101/Х-555, а також два БПЛА оперативно-тактичного рівня", — повідомили подробиці у ЗСУ.

Там зазначили, що цілі знищені у зонах відповідальності повітряне командування "Центр", оперативне командування "Схід" та повітряне командування "Південь".

Зазначимо, сьогодні вранці на всій території України лунала повітряна тривога. Пізніше стало відомо, що дві ракети впали у місті Умань Черкаської області. Попадання сталися у житлову багатоповерхівку та склад. Наразі відомо, що внаслідок удару в Умані загинули троє людей. Також ППО працювала над Київщиною. Також відомо про потрапляння до Дніпра. Наразі відомо, що там загинули двоє людей, є поранені.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому все ж таки відбулися телефонні переговори Зеленського та Цзіньпіна – які від них очікування.

Також видання "Коментарі" повідомляло – аналітики з Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що російський диктатор Володимир Путін боїться втратити владу, тому не вдається до підтримки відверто репресивних заходів. Наприклад, таких, як пропонує депутат Держдуми РФ від "Єдиної Росії" Андрій Гурулєв, закликаючи відродити сталінські репресії та відродити поняття "ворог народу". Чи згодні з таким твердженням? Чи справді Кремль боїться "перетиснути"? Чи ймовірно, що у росіян "зірве клапан"? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kpszsu
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини