Головна Новини Суспільство Війна з Росією Могло б відкрити "шлях до миру": у Путіна заговорили про можливість припинити війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Могло б відкрити "шлях до миру": у Путіна заговорили про можливість припинити війну

Дмитро Медведєв заявив, що капітуляція Києва могла б відкрити "шлях до миру"

11 серпня 2023, 12:02 comments1808
Поділіться публікацією:

Кремль дуже хоче капітуляції України, але немає точної впевненості, що це призвело б до миру з Росією. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв, видавши черговий пост в Telegram.

Могло б відкрити "шлях до миру": у Путіна заговорили про можливість припинити війну

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

Дмитро Медведєв у традиційній для себе манері назвав Україну "країною 404", якою США нібито знову узгодили виділення мільярдів доларів.

Екс-президент Росії вважає, що "камікадзе в західних танках, що горять, цих грошей не побачать", але підтримка контрнаступу української армії допоможе Вашингтону підтримувати "міф великої економіки долара".

Дмитро Медведєв заявив, що Україна давно розділена країна і тим людям, які сьогодні воюють у ЗСУ, потрібна лише капітуляція. Адже тоді можна було б говорити про те, що розпочато шлях до миру. При цьому Медведєв визнає, що сьогодні миру не хочуть Вашингтон та Київ.

Поплічник путінського режиму розповів, що контрнаступ обходиться Україні надто дорого, адже гинуть тисячі людей. Але найголовніше, вважає Медведєв, ці жертви не допоможуть "київському режиму".

Раніше Дмитро Медведєв погрожував Україні та Польщі екологічною катастрофою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна дронів у серпні явно вийшла на новий рівень. З боку росіян ми бачимо звичні нальоти з використанням різного виду БПЛА, але з традиційним наголосом на "Шахеди". З боку України були атаки морськими дронами по російському десантному кораблю "Оленегорский горняк" і підсанкційному нафтовому танкеру країни-агресора SIG. Практично щодня з'являються нові дані про атаки за допомогою безпілотників тимчасово окупованого Криму. Все частіше БПЛА залітають до Москви та Підмосков'я. Про що говорить нарощування саме цієї компоненти війни? Як ситуація з атаками дронів може розвиватися далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини