Головна Новини Суспільство Війна з Росією Між російськими та білоруськими військовими вже почалася "гризня" – Генштаб ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Між російськими та білоруськими військовими вже почалася "гризня" – Генштаб ЗСУ

Авіація противника протягом доби здійснювала навчально-тренувальні польоти у повітряному просторі Білорусі, зазначили у Генштабі армії України.

22 жовтня 2022, 09:20 comments3057
Поділіться публікацією:

На Поліському та Волинському напрямах ситуація суттєво не змінилася, Росія та Білорусь продовжують розгортати спільне регіональне угруповання військ. Між військовими РФ та Білорусі "відзначаються непоодинокі випадки конфліктів на тлі національної належності та зухвалого ставлення росіян до білорусів". Як передає видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

Між російськими та білоруськими військовими вже почалася "гризня" – Генштаб ЗСУ

Білоруські військові. Фото: з відкритих джерел

У зведенні йдеться, що на Волинському та Поліському напрямках ситуація без істотних змін. Продовжується розгортання спільного регіонального угруповання військ Російської Федерації та республіки Білорусь. Протягом доби авіація супротивника здійснювала навчально-тренувальні польоти у повітряному просторі Республіки Білорусь у.

Влада Білорусі надала свою територію РФ для здійснення широкомасштабного вторгнення в Україну. З білоруської території неодноразово було обстріляно нашу землю.

Спочатку псевдопрезидент Білорусі Олександр Лукашенко стверджував, що його країна не воює проти української держави, але згодом визнав причетність до війни.                                                                           

10 жовтня Олександр Лукашенко оголосив про розгортання спільного угруповання військ Білорусі та Росії. Пізніше до Білорусі прибули російські мобілізовані.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тривожні заяви білоруського диктатора Лукашенка та Генштабу ЗСУ: чому загроза вторгнення з РБ зросла в рази.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни підтвердили – Росія готує теракт у Херсонській області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини