Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міноборони звернулося з проханням до українців через загибель Героя України
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони звернулося з проханням до українців через загибель Героя України

Інцидент із розстрілом українського військового викликав "нездоровий" ажіотаж в українських соціальних мережах та ЗМІ

7 березня 2023, 12:20 comments2614
Поділіться публікацією:

Міноборони України закликало українців виявити співчуття та тактовність щодо загибелі бійця ЗСУ, який став жертвою жорстокого розстрілу російських окупантів, адже його рідним зараз дуже важко, насамперед морально. Як передає видання "Коментарі", заяву з цього приводу зробила заступник голови Міноборони Ганна Маляр.

Міноборони звернулося з проханням до українців через загибель Героя України

Розстріл полоненого воїна ЗСУ. Фото: із відкритих джерел

Після появи жорстокого ролика про смерть Героя України в соціальних мережах та ЗМІ розпочалася "нездорова" активність: українці згадують повідомлення про можливу особистість героя, і ведуть власні розслідування цієї події.

"Соцмережі та тактовність – несумісні, менше з тим, краще дочекатися, поки бригада (командир) офіційно підтвердить особу загиблого", — написала Ганна Маляр у Facebook.

Зазначимо, 6 березня в мережі опубліковано відео, на якому російські окупанти розстрілюють беззбройного українського військовополоненого за його відмову зняти український шеврон та слова "Слава Україні!". Воно викликало безліч обурень, поповнивши скарбничку військових злочинів росіян. Президент України пообіцяв, що наша країна знайде і цих убивць, і всіх, хто чинив злочини у цій війні. Знайде – і покарає. Зброєю чи юридично. Чому російська нація перетворилася на "рашистів" — засліплених ненавистю до всіх націоналістів? Чи можна це "вилікувати"? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Кремль досі не отримав балістичних ракет від Ірану – хто чи що стримує Москву. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю до нашого видання детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ххххх

7 березня 2023, 14:22

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини